Η επόμενη μέρα του Γιαννίκογλου μετά το «game over» στην ΑΕΚ: Φήμες για συνεργασία με τη Λαμία


Προς ποια κατεύθυνση στρίβει το τιμόνι ο 26χρονος κίπερ, έπειτα από την αποχώρηση απ΄την Ένωση; Σε ποιους συλλόγους κυκλοφορεί ήδη το βιογραφικό του και σε ποια πρώην ομάδα του μπορεί να «παίξει» η υποψηφιότητά του; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Πρόωρα κι άδοξα έληξε η συνεργασία του Μάκη Γιαννίκογλου με την ΑΕΚ.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας πέρασε και δεν…ακούμπησε (0 συμμετοχές) στην Ένωση, όπου μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του έληγε το 2021, η Ένωση ανακοίνωσε την Πέμπτη (6/6) το μεταξύ τους διαζύγιο.

Οσο για την επόμενη μέρα;

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα επιδιώξει να συνεχίσει σε ομάδα της Super League. Ήδη χωρίς να χάνεται χρόνος οι πρώτες γέφυρες συνεργασίας πετάχτηκαν – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – προς Βόλο και Λαμία μεριά. Κι έπεται συνέχεια και σε άλλες σουπερλιγκάτες γειτονιές.

Παρεμπιπτόντως, στον ΠΑΣ Γιάννινα απ΄όπου πέρασε ο Γιαννίκογλου πριν από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, βρίσκονται στην αναζήτηση δύο τερματοφυλάκων έπειτα από τις αποχωρήσεις των Νεόφυτου Μιχαήλ και Μάρκου Βελλίδη.

Και ας θυμόμαστε την προοπτική να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι Ηπειρώτες για τον άλλοτε πορτιέρο τους, από την στιγμή που δεν δεσμεύεται πλέον με την Ένωση και κυκλοφορεί ελεύθερος.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη