Λαμία: «Βόμβα» αποχώρησης από Παπαϊωάννου!


Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε την πρόθεσή του, να αποχωρήσει από την ομάδα αν δεν προχωρήσει η συμφωνία με την ΕΡΤ.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport», ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας, προτίθεται εάν η κυβέρνηση «κόψει» τη συμφωνία της ΕΡΤ με τις «άστεγες» ομάδες, να παραδώσει το φάκελο της Λαμίας στην ΕΠΟ και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά: «Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο, ακούω μόνο τις φήμες. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας βάσει των συμφωνηθέντων και τώρα, όπως καταλαβαίνετε, έχουν “παγώσει” όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει όλες τις επαρχιακές ομάδες, θα κάνει το πρωτάθλημα... ερασιτεχνικό.

Εγώ δεν προτίθεμαι να κάνω τη Λαμία... μαγαζάκι κανενός “μεγάλου”. Από τότε που την ανέλαβα έχω βάλει πολλά χρήματα για να τη φτάσω εδώ που είναι. Το κράτος πρέπει να καταλάβει όλους εμάς που βάζουμε χρήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα καταθέσω τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω μία τέτοια εξέλιξη».

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη