24ο Ευαγγέλιο: Ηρακλής... Λαμίας


Το 24ο Ευαγγέλιο γράφει όλο το παρασκήνιο της κίνησης του Ηρακλή να πάρει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία 1964 και για το τελικό ραντεβού που απομένει.

Εδώ και μήνες είναι γνωστό πως άνθρωποι του Ηρακλή κάνουν κινήσεις και βολιδοσκοπήσεις προκειμένου να βρεθεί ένα ΑΦΜ, να ξεκινήσει από την αρχή η ομάδα του "Γηραιού" και κατά προτίμηση άμεσα από την Super League.

Για παράδειγμα, η ιστορία των συζητήσεων με τον Αχιλλέα Μπέο για την αγορά του ΑΦΜ του ΝΣΠ Βόλος γνωστή και καταγεγραμμένη εδώ και καιρό. Τι καινούργιο έχει προκύψει, σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινή ενημέρωση που είχε το 24ο Ευαγγέλιο;

Οι άνθρωποι του Ηρακλή φέρεται να έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του ΝΣΠ Βόλου και επικεντρωθεί σε αυτή της Λαμίας! Και στο δια ταύτα, τουλάχιστον δυο φορές οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση/αγορά του ΑΦΜ της Λαμίας βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για διαπραγμάτευση και τσεκάρισμα. Η πιάτσα μιλάει για προχωρημένη υπόθεση, από την οποία όμως, ουσιαστικά απομένει το πιο σημαντικό: Η τελική έγκριση ή απόρριψη από πλευράς Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Τι ψιθυρίζεται στην Θεσσαλονίκη και σε  σοβαρά στέκια του "Γηραιού";

Πως όλα βαίνουν καλώς για να πάρει άμεσα το ΑΦΜ της Λαμίας. Τι ακούγεται στην πόλη της Λαμίας; Πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, παρότι κουρασμένος μετά την 8ετή ενασχόλησή του μαζί της και έτοιμος να τα βροντήξει και να αποχωρήσει, θα απαντήσει με ένα μεγαλοπρεπές "όχι". Και πως το έχει προαποφασισμένο.

Κυκλοφορεί βέβαια και το (ευφάνταστο;) σενάριο για μια μεταβατική χρονιά, στην οποία θα προκύψει ο... Ηρακλής Λαμίας, που μετά από ένα χρόνο με έδρα στην πόλη θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη. Αυτό περισσότερο στη σφαίρα του κουτσομπολιού ταιριάζει, από κάποιους που γνωρίζουν την υπόθεση αλλά τους λείπουν οι λεπτομέρειες. Υπάρχουν άλλωστε και οι σχετικές δεσμεύσεις.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, το σχόλιο της στήλης, από την στιγμή που το 24ο Ευαγγέλιο έχει την τσεκαρισμένη πληροφορία πως μέσα στην εβδομάδα (δηλαδή από αύριο Τετάρτη μέχρι την Κυριακή) θα γίνει το τελικό ραντεβού στην πόλη της Λαμίας, της πλευράς Ηρακλή με την πλευρά Παπαϊωάννου, με... έπαθλο το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία 1964.

Για την ιστορία και επειδή σίγουρα το εν λόγω δημοσίευμα του 24ου Ευαγγελίου θα σηκώσει πολλή... σκόνη και θα προκαλέσει αντιδράσεις, υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε:

"Εγώ φεύγω από την Λαμία, έκανα υπομονή, αλλά βλέπω πως παλεύω μόνος μου, ενώ έχω σοβαρά προβλήματα με την υγεία μου. Ούτε γυρολόγος είμαι, ούτε ζω από το ποδόσφαιρο. Ήρθαν 2-3 και μου ζήτησαν το ΑΦΜ της ομάδας, αλλά τους έδιωξα. Εγώ θέλω καθαρή συνέχεια στην ομάδα γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως η Λαμία των 100.000 κατοίκων δεν μπορεί να συντηρήσει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία..."

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Σάκη Χατζόγλου, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου είπε μεταξύ άλλων: "Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με μια ομάδα Super League. Η ομάδα κατά 99% θα παίξει στη Super League 1. Περιμένω βέβαια να τη δω και εγώ εγγράφως αυτή την συμφωνία, όπως περιμένει να τη δει και ο κόσμος".

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη