Η ΑΕΛ πήρε θέση για τον νέο προπονητή της... Λαμίας!


Πρωτοπορεί η ομάδα της Λάρισας

Ακόμα μια ανακοίνωση - έκπληξη από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Μετά την ανακοίνωση του Αντωνίου ως προπονητή από την Λαμία, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για την πρόσληψη του Σωτήρη Αντωνίου από την Λαμία, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την εξέλιξη αυτή.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με πολλή χαρά πληροφορήθηκε την πρόσληψη του πρώην προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου, ως πρώτου προπονητού της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ.Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ένας εξαίρετος προπονητής και άνθρωπος, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει στο δύσκολο έργο του στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του ευχόμαστε χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή που συνέπεσε με την πρόσληψη του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν ο πρώτος που  εμπιστεύθηκε τον Σωτήρη Αντωνίου και τον αναβάθμισε ως προπονητή, πρώτα της Β’ Εθνικής όταν ήταν ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και κατόπιν ως προπονητή της Super League στην ΠΑΕ ΑΕΛ.   

ΑΕΛ

capitano.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη