Παναχαϊκή: Ισόπαλη 1-1 με ΠΑΣ Γιάννενα στην πρεμιέρα

Παναχαϊκή: Ισόπαλη 1-1 με ΠΑΣ Γιάννενα στην πρεμιέρα

H Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Αγυιά στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής στην Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι με υψηλή ένταση τέσσερα δοκάρια και μία κόκκινη, και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να φύγουν νικήτριες  από την Αγυιά.

Η Παναχαϊκή  υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών πολύ νωρίς στο παιχνίδι .Οι Μαυριάς και Κολ  δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν και παραχώρησαν τις θέσεις τους στους Μασούρα (9′) και Πατρώνη (21′) αντίστοιχα.

Ωστόσο, παρά τις ατυχίες η Παναχαϊκή άνοιξε πρώτη το σκορ στο 26΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιατραβάνη η μπάλα πέρασε από όλους, κατέληξε στον Παπατόλιο και αυτός με μονοκόμματο σουτ «έγραψε» το 1-0.

Ο  ΠΑΣ Γιάννενα  έβγαλε αντίδραση ύστερα από τρία λεπτά, όταν ο Λέο βρήκε με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ στο 35′ ο Νικολιάς έπιασε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι πίεζαν όλο και πιο πολύ και κατάφεραν με ένα περιπετειώδη τρόπο να ισοφαρίσουν σε 1-1. Ο Αποστολόπουλος  επιχείρησε από το πουθενά μια σέντρα σουτ, ο Σούλης δεν υπολόγισε καλά τη φάση και έτσι ήρθε η ισοφάριση, με το συγκεκριμένο σκορ να είναι και το τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη  ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και απείλησε στο 47΄ με τον Κρίζμαν  που σούταρε πάνω από τα δοκάρια. οι Ηπειρώτες έμειναν στο 55′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πίτου Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως έφτασαν κοντά στο 1-2 στο 63ο λεπτό, με τον Σκόνδρα να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Καρτάλη.

Στο 77′ ο Σούλης αντέδρασε σωστά σε σουτ του Παμλίδη, για να απαντήσει η Παναχαϊκή με τον  Σιατραβάνη στο 83′ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο γκολ στο 86΄ όταν σε γυριστή κεφαλιά του Μωραΐτη από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη έδιωξε σωτήρια ο Γιαννίκογλου.

Στο 89΄ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ. Ο Λινάρδος από τα αριστερά έδωσε στον Σταμόπουλο, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ, βρήκε του αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Η Παναχαϊκή απέφυγε την ήττα στην πρεμιέρα, κρατώντας αλώβητη την έδρα της απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και αισθάνεται και λίγο άτυχη που δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει το παιχνίδι, πιέζοντας με παίχτη παραπάνω.

Παναχαϊκή (Ζ. Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυριάς (9΄ λ.τ. Μασούρας), Κολ (22΄ λ.τ. Πατρώνης-72΄ Λινάρδος), Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραίτης, Τσελεπίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης (44΄ λ.τ. Ζιούλης), Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Γκαρσία, Κάστρο, Καρτάλης (71΄ Λιάσος), Νικολιάς, Κρισμάν, Λεό (64΄ Παμλίδης)

Ειρήνη Μαραγκού

 

 

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mcQmPE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη