Ποια είναι η τύχη της 19χρονης που γέννησε με ταυτότητα άλλης - Ποιος έχει το μωρό (video)

photo: pexels

Σε 8 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η 19χρονη Ρομά που πήγε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να γεννήσει με την ταυτότητα άλλης γυναίκας.

Aθώα για την παράνομη υιοθεσία και την ψευδή δήλωση κρίθηκε η γυναίκα που γέννησε με ταυτότητα άλλης στο νοσοκομείο της Νίκαιας, αλλά καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκισης για το αδίκημα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Σύμφωνα με το star.gr, το νεογνό φιλοξενείται προσωρινά στο Τμήμα Νεογνών του Γενικού Κρατικού στη Νίκαια, με προφορική εντολή της εισαγγελέως ανηλίκων Πειραιά.

Το μωράκι χαίρει άκρας υγείας, ενώ η δικηγόρος της, κυρία Βούλα Δημητριάδου δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως αναμένεται να επισκεφτεί ξανά την εισαγγελέα και να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει μία κοινωνική έρευνα και να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες διαβιούν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας. Τέλος η δικηγόρος της τόνισε πως, παρά τα όσα ακούστηκαν, «η 19χρονη δεν παίρνει κάποιο επίδομα από την Πολιτεία».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2maRz9H
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη