Εξοικονομώ Κατ'οίκον 2019: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Εξοικονομώ Κατ'οίκον 2019: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα υποβολής αιτήσεων για το Εξοικονομώ κατ'οίκον 2019,  με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση ένταξης στο Εξοικονομώ κατ'οίκον μέσω της ειδικής ιστοσελίδας και της ειδικής πλατφόρμας του προγράμματος ( http:// exoikpnomisi.ypen.gr) όπου και θα ελέγχουν αν τηρούν τα κριτήρια.

Οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και επέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης.

Μετά τη σύνδεση του χρήστη στο πληροφοριακό σύστημα ακολουθούν η καταχώριση οικονομικών στοιχείων και ακινήτου, συμπληρώνονται τα στοιχεία του Α' Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, οι προτεινόμενες παρεμβάσεις, αναρτώνται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και δηλώνεται το χρηματοδοτικό σχήμα( ίδια κεφάλαια /δάνειο) με το οποίο ο χρήστης επιθυμεί να μπει στο πρόγραμμα.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2lVRmaT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη