Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει στην 26η Διεθνή Έκθεση Οίνων - Ποτών PROWEIN 2020


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να συμμετάσχει στην 26η Διεθνή Έκθεση Οίνων - Ποτών PROWEIN 2020, που διοργανώνεται στο Ντίσελντορφ, στην Γερμανία. 

Για τους Έλληνες οινοποιούς, η Διεθνής Έκθεση Prowein έχει ιδιαίτερησημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς,από το 39% έως και το 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων.

Το 2019, η Ελληνική Συμμετοχή έδωσε δυναμικά το παρόν και στο Εθνικό Περίπτερο που οργάνωσε το EnterpriseGreece φιλοξενήθηκεμεταξύ άλλων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία μετο EnterpriseGreece, προκειμένου να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα καιαλλά και η προβολή του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση,προγραμματίζονται πέρα από την λειτουργία εθνικού winebar και μιασειρά προωθητικών ενεργειών πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης,σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς προώθησης του Ελληνικού οίνου.

Το εθνικό περίπτερο, το οποίο θα φιλοξενήσει την πλειονότητα των Ελλήνων οινοποιών, θα βρίσκεται στο Hall 17 μαζί με την Αυστρία καιδίπλα από την Ιταλία (Hall 16). Για την καλύτερη προβολή της εθνικήςσυμμετοχής θα υπάρχει επιπλέον σήμανση σε κεντρικά σημεία του χώρου.

Έχει εξασφαλιστεί χώρος στο Hall 13/OrganicWorld για όσους εκθέτεςεπιθυμούν να εκθέσουν τα βιολογικά κρασιά τους. Στο χώρο αυτό ηκατασκευή των περιπτέρων γίνεται από την ίδια την έκθεση, η οποίαπροσφέρει ένα μοντέρνο και λειτουργικό περίπτερο περίπου 4 τ.μ. μεξεχωριστή αποθήκη, κοινή με άλλους εκθέτες.

Η επιτυχημένη λειτουργία του ειδικού χώρου προβολής των ελληνικώναποσταγμάτων (SpiritsBar) στο Hall12/Spirits, θα συνεχιστεί και το2020. Στόχος είναι η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή και η εδραίωσητων ελληνικών αλκοολούχων ποτών.

Ο ΕnterpriseGreece προτίθεται να εξασφαλίσει χώρο και στο Hall 7,όπου εκθέτες με καινοτόμα οινοπνευματώδη προϊόντα όπως craftspirits, craftbeer και cider (μηλίτης κλπ) έχουν πλέον το δικό τους χώρο.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το 40% του κόστουςσυμμετοχής στην έκθεση, κάτι που σημαίνει πως το κόστος ανά τ.μ. μετο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα ανέρχεται για τον κάθε εκθέτη στα 288€/m2 συν Φ.Π.Α. και το μέγιστο όριο είναι τα 10m2*

*Επειδή οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες, για το μέγεθος και την θέση του περιπτέρου τηςεταιρείας γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον φορέα EnterpriseGreece. | Το ποσοστό επιδότησης από τηνΠεριφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν αφορά τις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση με οποιοδήποτε άλλοεπιδοτούμενο πρόγραμμα.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται:

Ενοίκιο χώρου

Κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand, στα οποία περιλαμβάνεται και ένα ψυγείο για κάθε εκθέτηΤον καθαρισμό του περιπτέρου με βοηθητικό προσωπικό

Την μεταφορά, ασφάλιση και εκτελωνισμό των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται και δεν θα γίνειεπιστροφή εκθεμάτων στην Ελλάδα)

Τις τεχνικές δαπάνες του περιπτέρου

Τις δαπάνες της εκθεσιακής λειτουργίας (ποτήρια, πτυελοδοχεία, εμφιαλωμένο νερό, ψωμί, καφές,πάγος, σαμπανιέρες)

Την επάνδρωση του περιπτέρου με βοηθητικό προσωπικό

Καταχώρηση στον έντυπο κατάλογο του EnterpriseGreece για την ελληνική συμμετοχή

Τις δραστηριότητες προβολής της ελληνικής συμμετοχής

Το κόστος δημοσιοποίησης - Registration & MediaFee ανέρχεται στα 170€ συν Φ.Π.Α. το οποίο επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου τον εκθέτη.

Τα εισιτήρια μετάβασης, η διαμονή και διατροφή επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εκθέτη.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς το EnterpriseGreece (αποστολή στο e-mail: info@kye.com.gr f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr)Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο της κεντρικής δομής ΚΥΕ στο τηλέφωνο 2231030190.

pste.gov.gr
Από το Blogger.