ΚΙΝΑΛ: Σε ήρεμα νερά η σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

ΚΙΝΑΛ:  Σε ήρεμα νερά η σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Να εξασφαλίσουν τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να διερευνήσουν προθέσεις, θα επιχειρήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, όλες οι πλευρές στη σύγκλιση της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που ξεκινά την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Κατά συνέπεια δεν αναμένονται τοποθετήσεις που θα πυροδοτήσουν εξελίξεις.

Η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να επαναλάβει τις θέσεις που εξέφρασε και στο πολιτικό συμβούλιο τονίζοντας την ανάγκη το κόμμα να προχωρήσει μπροστά με εξωστρέφεια και να αφήσει πίσω τα πρόσφατα γεγονότα με την αμφισβήτησή της από στελέχη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα προσπαθήσει να υποβαθμίσει την αξία του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος τελευταία.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, του οποίου η ομιλία αναμένεται με ενδιαφέρουν, δεν αναμένεται να παρεκκλίνει από τη γραμμή την οποία ακολουθεί με συνέπεια από την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών του 2017. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dikaiologitika News, δεν θα θέσει θέμα ηγεσίας και θα ασκήσει κριτική μόνο για πολιτικά ζητήματα. Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένονται οι τοποθετήσεις των στενών του συνεργατών και ιδίως του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Ξεκαλάκη, ο οποίος με άρθρα του έχει θέσει ζήτημα ηγεσίας, αλλά και του μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος Γερουλάνος, τον οποίο ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, κάλεσε να παραβρεθεί και να τοποθετηθεί στην κεντρική επιτροπή, δεν εμφανίζεται προς ώρας διατεθειμένος να δηλώσει παρών. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Dikaiologitika News στο περιβάλλον του πρώην υπουργού υπάρχει δυσφορία για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί επίσημα ο Παύλος Γερουλάνος στη συνεδρίαση και όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στενοί τους συνεργάτες:

"προσκλήσεις από ραδιόφωνα δεν γίνονται. Οι προσκλήσεις γίνονται θεσμικά". Kαι συνεχίζουν: "Ο Γερουλάνος δεν έχει να προσθέσει κάτι καινούργιο σε αυτά που λέει ήδη από το 2015". Και καταλήγουν με έμφαση αλλά και με υπονοούμενα: "Θα τα πούμε όλα στη συνεδρίαση της Κ.Ο.Ε.Σ του ΠΑΣΟΚ, του οποίου είμαστε μέλη".



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2mVr4FX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη