33ος Γύρος της Αθήνας – Κυκλοφοριακές αλλαγές

33ος Γύρος της Αθήνας – Κυκλοφοριακές αλλαγές

Λόγω διεξαγωγής του «33ου Γύρου Αθήνας και Αγώνα δρόμου και Περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «O 33ος Γύρος της Αθήνας, ο ιστορικός θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, που από το 1982 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής στην πρωτεύουσα, πραγματοποιείται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και φέτος για πρώτη χρονιά γίνεται σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώνεται με το Greece Race for the Cure® σε μία διαδρομή 10χλμ με chip χρονομέτρησης.

Το Greece Race for the Cure®, περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5χλμ και περίπατο 2χλμ, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®.

Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών.

Από τα καθαρά έσοδα του αγώνα χρηματοδοτούνται κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την ευαισθητοποίηση του κοινού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο μαστού.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στέλνουμε για άλλη μία χρονιά το ηχηρό μήνυμα: ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί».

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

33ος ΓΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑΣ – Αγώνας δρόμου 10χλμ: Εκκίνηση 08:30 Ζάππειο

Λ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – 28ης Οκτωβρίου (δεξιά) – Ακαδημίας (δεξιά) – Λ. Βασ. Σοφίας (αριστερά) – Κόμβος Χίλτον πίσω από τον Δρομέα – Λ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα καθόδου) – (στον κόμβο Ζαχάρωφ μπαίνουμε στο ρεύμα ανόδου της Βασ. Σοφίας) – Φειδιππιδου (δεξιά) –

Λ. Μεσογείων (αντίθετο ρεύμα κίνησης από την μεσαία λωρίδα ) Λ. Μεσογείων – Σοφίας Σλήμαν (αναστροφή δεξιά) – Λ.Μεσογείων (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Μιχαλακοπούλου (αντίθετο ρεύμα κίνησης) στο ύψος της Φωκίδος (μπαίνουμε δεξιά στη νησίδα επί της Μιχαλακοπούλου) – Λ.Μεσογείων (αντίθετο ρεύμα προς πύργο Αθηνών) – Λ. Βασ. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – Κόμβος Χίλτον (μπαίνουμε στο ρεύμα καθόδου της Λ. Βασ. Κων/νου) – Λεωφ. Βασ. Όλγας (ύψος Ζαππείου) τερματισμός

11ο GREECE RACE FOR THE CURE®

*Αγώνας δρόμου 5χλμ: Εκκίνηση 10:30 Ζάππειο

Λεωφ. Αμαλίας – Λεωφ. Β. Σοφίας (δεξιά) – Λεωφ. Β.Σοφίας (πίσω από τον Δρομέα, ρεύμα καθόδου) – ύψος Πλατεία Μαβίλη (Σούτσου & Κερασούντος αναστροφή) – Λ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα ανόδου) – Κόμβος Χίλτον (μπαίνουμε στο ρεύμα καθόδου της Λ. Βασ. Κων/νου) – Λ. Βασ. Όλγας (ύψος Ζαππείου) – τερματισμός

*Περίπατος 2χλμ: Εκκίνηση 11:30 Ζάππειο

Λεωφ.Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Πεσματζόγλου (αριστερά) – Σταδίου (αριστερά) – Σταδίου – Φιλελλήνων – Λ. Βασ. Όλγας (ύψος Ζαππείου) τερματισμός

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2nqFrCg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη