«Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» – Ο Γ’ κύκλος στην ΕΡΤ3

«Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» – Ο Γ' κύκλος στην ΕΡΤ3
Το πέμπτο επεισόδιο του Γ' κύκλου της σειράς μυστηρίου με τίτλο «Τα φονικά μυστήρια της Κυρίας Φίσερ», παραγωγής Αυστραλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:00.


Ο τρίτος κύκλος των «φονικών μυστηρίων της κυρίας Fisher» συνεχίζεται με τις ασυνήθιστες μεθόδους της κομψής ντετέκτιβ, της αξιότιμης κυρίας Phryne Fisher, καθώς επιλύει τα εγκλήματα με τη βοήθεια του συνόλου των οικιακών βοηθών της και συνεχίζει την παιχνιδιάρικη συνεργασία της με τον αφοσιωμένο Jack Robinson . Όταν ο αποξενωμένος πατέρας της Phryne, ο Λόρδος Χένρι Φίσερ, φτάνει αιφνιδιαστικά στην Αυστραλία μετά την πώληση του οικογενειακού κτήματος στην Αγγλία, δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει αρεστός, αν και η γοητεία του σβήνει από την ίδια του την κόρη . Όταν η Phryne θυμάται μια μυστική συνάντηση την οποία παρακολούθησε κατά τη διάρκεια του πολέμου, ανάμεσα στον πατέρα της και έναν θυμωμένο επισκέπτη, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο ξάδερφος που έχουν κληρονομήσει τον τίτλος Fisher είναι ακόμα ζωντανός και θα μπορούσε να ζητάει εκδίκηση.

Eπεισόδιο 5:  Θάνατος και Υστερία (Death and Hysteria)

Όταν η θεία της Φράνι, η Προύντενς, ανοίγει το σπίτι της στον ψυχίατρο και ομοιοπαθητικό Χέιντεν Σάμιουελς, για να μπορέσει να λειτουργήσει εκεί την κλινική του, δεν περιμένει όλα αυτά που θα συμβούν.
Μετά την απώλεια του γιου της Άρθουρ, μέσα στο σπίτι της θα δολοφονηθεί μια ασθενής του Δρ Σάμιουελς καθώς και η γραμματέας του. Η Φράνι και ο Τζακ θα κληθούν για να εξιχνιάσουν ένα μυστήριο που θα τους οδηγήσει στον κόσμο των ψυχικών νόσων των γυναικών, στην συντηρητική αντιμετώπιση της γυναικείας υστερίας καθώς και σ' ένα μυστικό πιο σκοτεινό από όσο θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2no3Jg0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη