Παρασκευή 4 Οκτωβρίου για 5η συνεχόμενη χρονιά η Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή!

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου  για 5η συνεχόμενη χρονιά η Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή!

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου θα γίνει φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά η Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή!
Πρόκειται για την γιορτή της Πόλης, της Αγοράς και του Εμπορικού κόσμου, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Κυριακή Κωνσταντινίδου!
«Οι ιδιοκτήτες των Εμπορικών Καταστημάτων θα κάνουν γενναίες εκπτώσεις στα είδη, ακόμα και σε αυτά των νέων παραλαβών», επεσήμανε η κ. Κωνσταντινίδου.
Από νωρίς οι ιδιοκτήτες των Εμπορικών Καταστημάτων θα έχουν φροντίσει για τις δράσεις τους, πέρα από τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου, που θα είναι για τα παιδιά (σ.σ. κλόουν, ξυλοπόδαροι, ζωγραφική προσώπου κ.α.). Θα υπάρχουν συγκροτήματα και DJs και οι δράσεις του κάθε εμπορικού καταστήματος. Θα υπάρχει βέβαια και γαστρονομικό συμπλήρωμα, κατάλληλο για αυτές τις περιπτώσεις.
Φέτος για πρώτη φορά και για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής θα κάνει Λαχειοφόρος Αγορά και κληρώσει λαχεία με πλούσια δώρα!
Αυτό που επιδιώκουν από φέτος και προφανώς θα το καθιερώσουν οι διοργανωτές είναι η ενδυνάμωση αγοραστικά της τοπικής αγοράς, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που κατάληξη θα έχει την Λευκή Νύκτα. Για το λόγο αυτό έχουν προηγηθεί συνεννοήσεις με τους ανθρώπους από τα ξενοδοχεία, τις μονάδες εστίασης(ταβέρνες) και τα καφέ της πόλης, για καλύτερες τιμές, προσφέροντας ένα συνολικό πακέτο, για αυτή την περίοδο, αλλά… και για όλη τη χρονιά, σε μια προσπάθεια να παρουσιασθεί ως πρόταση τουριστικού προϊόντος για προσέλκυση επισκεπτών στην Κομοτηνή!

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30oiM7u
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη