5-0 η Κ17 του ΠΑΟΚ τη Λαμία, σκόραρε ο Κουλιεράκης


ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΚΤΟΣ... ΣΥΝΟΡΩΝ

Ευρεία νίκη της Κ17 του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. O "δικέφαλος", με τον Κώστα Κουλιεράκη να σκοράρει, συνέτριψε τη Λαμία με 5-0.

Το σκορ άνοιξε ο Κούτσιας στο 32ο λεπτό (1-0). Επτά λεπτά αργότερα ο Τασιούρας διπλαίασε με πλασέ τα τέρματα του ΠΑΟΚ (2-0). Το ίδιο "σκηνικό" και στο δεύτερο ημίχρονο με το "δικέφαλο" να είναι καταιγιστικός.

Στο 55' ο Χανιώτης Κώστας Κουλιεράκης ανέβασε το δείκτη του στο στο 3-0 με εκπληκτικό μακρινό σουτ, για να έρθει ο Δαρέλας με δύο προσωπικά τέρματα (76ο και 89ο λεπτό) να διαμορφώνει το τελικό 5-0. Στο 42' ο Κούτσιας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοπάνη από την άσπρη βούλα (σε εκτέλεση πέναλτι).

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Σινανάι, Κουτσίδης (69' Μανωλιούδης), Κουλιεράκης, Κιτσάκης, Τασιούρας (69' Μπάμπουρας), Τσίκος, Κουτεντάκης (58' Κουλούρης), Καράκουτης, Δαρέλας (45' Σπυριδόπουλος), Κούτσιας (73' Σμυρλής).

Λαμία: Κοπάνης, Σέντης, Σταθόπουλος, Καντας, Κατσιούλας (50' Καρακασίδης), Λόζος (73' Κεκετσίδης), Χύσκα, Αρβανίτης (85' Τσάρας), Μπαγινέτας, Λαμπρόπουλος, Σύρμος (77' Καρβούνης).

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Λαμία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

1ος όμιλος 
➥ ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-0
➥ Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0
➥ Ατρόμητος - ΟΦΗ 3-3
➥ Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-0

2ος όμιλος: 
➥ Άρης - Παναιτωλικός 5-0
➥ Βόλος - Ξάνθη 1-3
➥ ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
➥ ΠΑΟΚ - Λαμία 5-0

athlitiko.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη