Κινητοποίηση του Λιμενικού για μεταφορά νεαρής γυναίκας στο Αχιλλοπούλειο

Κινητοποίηση του Λιμενικού για μεταφορά νεαρής γυναίκας στο Αχιλλοπούλειο

Κινητοποίηση των Λιμενικών Αρχών Βόλου, Σκοπέλου και Αλοννήσου πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι, μετά από ενημέρωση του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, ότι 36χρονη επιβαίνουσα στο ιστιοφόρο «TIMOSTHENES», σημαίας Γαλλίας το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κυρά Παναγιάς, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος του λιμενικού που παρέλαβε την 36χρονη και την μετέφερε στον Πλατανιά Πηλίου, όπου στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου »Αχιλλοπούλειο».

Επίσης, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε 79χρονος, σήμερα το απόγευμα από το λιμάνι του Αγνώντα στη Σκόπελο στο λιμάνι του Βόλου, με το σκάφος »ΜΑΡΙΑΝΗ» καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2IcmNpp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη