ΑΝΑΣΑ: Η αποθέωση της συναλλαγής

ΑΝΑΣΑ: Η αποθέωση της συναλλαγής

Ανακοίνωση με τίτλο «Η αποθέωση της συναλλαγής: ο Αλεξάκης στην «υπηρεσία» της Κράτσα» δημοσίευσε η παράταξη του Θόδωρου Γαλιατσάτου ΑΝΑΣΑ, με αντικείμενο τον ορισμό των αντιπεφερειαρχών και τη συμμετοχή σε αυτούς του Α. Αλεξάκη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας Κράτσα-Σπύρου η εξαργύρωση των προεκλογικών γραμματίων των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της συνεργασίας Κράτσα-Αλεξάκη με αντίτιμο και αυτή την φορά μια «καρέκλα» αντιπεριφερειάρχη!

Προκαλεί μέγιστη απορία η «εμμονή» του κ. Αλεξάκη στην συνεργασία αυτή, όταν είναι γνωστή η απόρριψη αυτής της προοπτικής από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού χώρου που τον ανακήρυξε και τον στήριξε ως υποψήφιο περιφερειάρχη. Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, κεντρικά στελέχη ΚΙΝΑΛ, δημοτική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, όλοι αρνήθηκαν με πολιτικά επιχειρήματα την συνεργασία με έναν ακραιφνή εκπρόσωπο της νεοφιλελεύθερης ΝΔ στην αυτοδιοίκηση.

Μετά την εξέλιξη αυτή η ΑΝΑΣΑ γίνεται η δύναμη εκείνη που καλείται, σε απόλυτη συνέπεια με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και τα έργα και τις δράσεις της περιόδου 2014-2019, να στηρίξει τα τοπικά συμφέροντα και ιδιαίτερα εκείνα των μη προνομιούχων πολιτών απέναντι στην νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή πολιτική της κ. Κράτσα και των συμμάχων της στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΑΝΑΣΑ είναι έτοιμη για κοινή δράση, τόσο στα πλαίσια του ΠΣ όσο και σε κινηματικό επίπεδο, με φορείς και ενώσεις πολιτών.

Δεν θα επιτρέψουμε στις ψευδεπίγραφες συνεργασίες της «καρέκλας του αντιπεριφερειάρχη» να δώσουν τον πλούτο των Ιονίων Νήσων βορά στα οικονομικά συμφέροντα που καραδοκούν.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2ljfjsp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.