Πάτρα: Εργαζόμενοι και συνδικάτα στην πορεία

Πάτρα: Εργαζόμενοι και συνδικάτα στην πορεία

Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνδικάτα και εκπρόσωποι φορέων συμμετείχαν σήμερα στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία ενάντια στις διατάξεις για τα εργασιακά, που περιλαμβάνει το «αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο».

Στην Πάτρα, η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε  πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Παρών, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης με στελέχη της Δημοτικής αρχής αλλά και ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος.

Ο Δήμαρχος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης:

«Είμαστε εδώ, δίπλα στους εργαζόμενους και αγωνιζόμαστε μαζί τους για το δίκιο τους. Ο λαός μας όταν ακούει λόγια και υποσχέσεις για ανάπτυξη και επενδύσεις, καταλαβαίνει όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, ότι κάποιοι πρέπει να δώσουνε. Και αυτοί που θα δώσουνε πάλι, είναι οι εργαζόμενοι…Οι πόλεις χτίζονται από αυτούς που εργάζονται και όχι από αυτούς που κάνουν μπίζνες στην πλάτη τους».

Δήμητρα Αναργύρου

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mNydYB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη