Σέρρες: Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 5η SEREXPO

Σέρρες: Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 5η SEREXPO

Ανοίγει αύριο Τετάρτη της πύλες της η 5η Serexpo 2019, η ετήσια διεθνής επιχειρηματική έκθεση με τη διοργανωτική σφραγίδα του Επιμελητηρίου Σερρών σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε Σερρών. Πρόκειται σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός στο Ν. Σερρών που συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας, ενισχύοντας την εξωστρέφεια του σερραϊκού επιχειρείν.

Η έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και στην οποία συμμετέχουν πάνω από 150 εκθέτες, φέτος διεξάγεται στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, στην έξοδο της πόλης των Σερρών προς Θεσσαλονίκη. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωΐ έως τις 10 το βράδυ, καθημερινά, μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα. Πέραν του εκθεσιακού τμήματος η SEREXPO περιλαμβάνει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις. Αύριο Τετάρτη Παιχνίδια φαντασίας και στρατηγικής, φεστιβάλ γαστρονομίας, δωρεάν μαστογραφίες αποτελούν μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων καθημερινά όπως ESCAPE ROOM – PAINTBALL , Λούνα πάρκ, Εργαστήρια ζωγραφικής, γνωριμία με τον κόσμο της παράδοσης, SERRES FOOD FESTIVAL – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, Δωρεάν μαστογραφίες από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία , Εθελοντική αιμοδοσία, επιδείξεις πρώτων βοηθειών. Το βράδυ στις 9 περίπου στη μουσική σκηνή ανεβαίνει ο κορυφαίος Κώστας Χατζής.
Αύριο αναμένεται να επισκεφθούν τη Serexpo 2019 πάνω από 3.000 μαθητές από σχολεία από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών όπου θα περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης καθώς και στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Σερρών.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2mkV4e6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.