«Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια…» στην Πλάκα

Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία της, η θεατρική performance «Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια…», σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Όλιας Λαζαρίδου, επιστρέφει στον Χώρο Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι», κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Οκτωβρίου.

Θεμιστοκλής Καρποδίνης

Χριστίνα Τασκασαπίδου

Στο πρώτο μέρος, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Θεμιστοκλή Καρποδίνη, με τη συνοδεία του Ηλία Μαντικού στο κανονάκι, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Καββαδία από τον δίσκο « S/S ΙΟΝΙΟΝ 1934» που κυκλοφόρησε από το συγκρότημα «Οι Ξέμπαρκοι» το 1986.
Πρόκειται για εξαιρετικά, κατά γενική ομολογία, τραγούδια που όμως δεν έτυχαν τόσο ευρείας ακρόασης. Στο δεύτερο μέρος, η Χριστίνα Τασκασαπίδου θα αποδώσει θεατρικά το εκτενές ποίημα του Μάνου Ελευθερίου «Ένα καράβι μια φορά».
Την παράσταση θα πλαισιώσει η έκθεση με τα έργα του Γιάννη Αδαμάκη με θέμα «Εικόνες Πλοίων».
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Όλια Λαζαρίδου Συμμετέχουν: Χριστίνα Τασκασαπίδου, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Ηλίας Μαντικός, Φωτογραφίες: Αρσένης Μίαρης, Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Γιάννης Αδαμάκης

Event Information
Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα
Ημέρες & ώρες παραστάσεων
Παρασκευές και Σάββατα 4, 5, 11, 12, 18, 19,  25, 26 Οκτωβρίου. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21.30 Διάρκεια 45’
Τιμές εισιτηρίων Κανονικό: 8,00 ευρώ Μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, ατέλειες ηθοποιών): 5,00 ευρώ
Κρατήσεις θέσεων-πληροφορίες: Τηλ.: 210 32 10 179 & 6909161709
Πρόσβαση στον χώρο ΜΕΤΡΟ: γραμμή 3 (Μοναστηράκι), ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 025, 026,027, 035, 227, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ: Σταθμός Μοναστηράκι

 

 

The post «Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια…» στην Πλάκα appeared first on Art22.



from Art22 https://ift.tt/2mqyFw0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη