«Ούτε ένας αστυνομικός δεν στάλθηκε στα Δωδεκάνησα»-Διαμαρτυρία αστυνομικών

«Ούτε ένας αστυνομικός δεν στάλθηκε στα Δωδεκάνησα»-Διαμαρτυρία αστυνομικών

Την έντονη αντίδραση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Δωδεκανήσου, έχει προκαλέσει η μηδενική τοποθέτηση αστυνομικών στη Δωδεκάνησο κατά τις πρόσφατες έκτακτες μεταθέσεις.
Οι δύο Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή τους ευχαριστούν την πολιτική και φυσική τους ηγεσία, που αντιλήφθηκαν τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή (μεταναστευτικές ροές, νησιωτικότητα, τουρισμός κ.α.) και τους ενίσχυσαν -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν- με μηδέν (0) αστυνομικούς!
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Μανώλης Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο.
«Πάντα υπήρχε μια μικρή ενίσχυση, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν και αυξημένη» είπε, τονίζοντας ότι η στάση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας καταδεικνύει και τη σημασία που δίνουν στην έκταση του μεταναστευτικού.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:
«Μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μεταθέσεων των αστυνομικών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία, αφού κατανόησαν πλήρως τις ανησυχίες μας και αντιλήφθηκαν τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή μας (μεταναστευτικές ροές, νησιωτικότητα, τουρισμός κ.α.) και μας ενίσχυσαν με μηδέν (0) αστυνομικούς! Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν, για να τύχουμε αυτής της ενίσχυσης!
Πλέον σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και καλούμε αυτούς που συζητούν και αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς, να έρθουν στη Κω, στη Λέρο, στη Σύμη, στο Καστελόριζο, στη Ρόδο και να εξηγήσουν οι ίδιοι στους κατοίκους, πως θα αντιμετωπισθούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και γιατί έχουν γεμίσει τα νησιά με μετανάστες.
Απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας, θέλουμε να τους πούμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Τα Δωδεκάνησα ήταν, είναι και θα είναι η «παχιά αγελάδα που αρμέγουμε» αλλά δυστυχώς ξεχνάμε να την ταΐσουμε. Εμείς πλέον δεν δεχόμαστε να μας χτυπάνε φιλικά την πλάτη. Αν οι τοπικοί άρχοντες και οι συμπολίτες μας το ανέχονται και το δέχονται, τότε θα συμμορφωθούμε και εμείς στα θέλω τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/32WL76u
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.