Καμιά έκτακτη μετάθεση αστυνομικού στην Κρήτη

Καμιά έκτακτη μετάθεση αστυνομικού στην Κρήτη

Την δυσαρέσκειά τους, εξέφρασαν με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου για το γεγονός ότι δεν προβλέπεται η ενίσχυση με έκτακτο προσωπικό των τμημάτων τροχαίας του νησιού. Κι αυτό παρά την προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού και το σχέδιο που εκπονήθηκε στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, το οποίο προέβλεπε μεταξύ άλλων την ενίσχυση με 50 άτομα της υπηρεσίας των Τμημάτων Τροχαίας, με στόχο την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί.
" Έχουμε πλειστάκις τονίσει ότι οι υπηρετούντες αστυνομικοί της Κρήτης σε καθημερινή βάση υπερβάλλουν εαυτό για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο καθήκον τους και να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες, παρά το ότι δεν διαθέτουν την υλικοτεχνική υποδομή που εκείνοι θα επιθυμούσαν και θα έπρεπε να κατέχουν. Επομένως, με την παρούσα ζητάμε να ενισχυθεί η Κρήτη με έμψυχο δυναμικό, το οποίο θα διατεθεί στις ανωτέρω Υπηρεσίες, προς αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων, που πραγματικά αποτελούν μάστιγα για το Νησί μας", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Άμεση αντίδραση
Λίγες ώρες μετά την έκδοση της κοινής ανακοίνωσης, έγινε γνωστό ότι με παρέμβαση του Πρωθυπουργού, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας απέστειλε επείγον υπηρεσιακό έγγραφο, στις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, εκτός Αττικής, με το οποίο καλούν όσους αστυνομικούς ενδιαφέρονται να αποσπαστούν στην Κρήτη, να το πράξουν μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30tTLfn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη