Άμεση σύλληψη ανήλικου ημεδαπού στη Στυλίδα, για διάπραξη κλοπών σε ηλικιωμένους


Άμεση σύλληψη ανήλικου ημεδαπού στη Στυλίδα, για διάπραξη κλοπών σε ηλικιωμένους

Κατασχέθηκε πορτοφόλι με χρήματα που αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, συνελήφθη άμεσα χθες (20-09-2019) το πρωί στη Στυλίδα, 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών σε ηλικιωμένους.

Ειδικότερα χθες το πρωί, εντός της λαϊκής αγοράς Στυλίδας, ο 15χρονος αφαίρεσε πορτοφόλι με μικρό χρηματικό ποσό, από 85χρονο ημεδαπό, το οποίο βρέθηκε στη κατοχή του και αποδόθηκε (μαζί με το περιεχόμενό του) στον νόμιμο κάτοχό του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι πρωινές ώρες της 18-09-2019, σε περιοχή της Στυλίδας, ο 15χρονος είχε προβεί στην αφαίρεση χρηματικού ποσού από 91χρονο ημεδαπό.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη