Παιχνίδι της μοίρας: Εθελοντής πυροσβέστης στο Μάτι έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο με πυροσβεστικό

photo: eurokinissi

Σε τροχαίο ατύχημα με πυροσβεστικό όχημα τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή ο Ιωάννης Δαμιανόγλου, εθελοντής πυροσβέστης που έδωσε τον δικό του αγώνα με τις φλόγες στην τραγική πυρκαγιά στο Μάτι.

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ο εθελοντής της μεγάλης πυρκαγιάς του Νέου Βουτζά, Ιωάννης Δαμιανόγλου, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η Έμυ Κροκίδη η οποία ανέφερε: «Ο Γ. Δαμιανόγλου, ο εθελοντής του Νέου Βουτζά και του Προβάλινθου «έφυγε». Στο καλό φίλε Γιάννη».

4545 compressor

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Ανατολή επί της Λεωφόρου Διονύσου και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το πυροσβεστικό όχημα, μετέφερε 8 τόνους νερού και επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Ο Ιωάννης Δαμιανόγλου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Πηγή: irafina.gr



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2mbvms8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη