Τη Σκόπελο επισκέπτονται Άγγλοι τουριστικοί πράκτορες

Τη Σκόπελο επισκέπτονται Άγγλοι τουριστικοί πράκτορες

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου έφθασαν στη Σκόπελο ταξιδιωτικοί πράκτορες από την Αγγλία, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Σκόπελο μέχρι την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθούν από τα ξενοδοχεία Skopelos Village και Dionyssos, που τους παρέχουν διαμονή και γεύμα. Ο όμιλος Spyrou την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τους προσκάλεσε σε γεύμα στο ξενοδοχείο του Rigas.

Η Δημοτική Σύμβουλος  Ιωάννα Ευσταθίου, ιδιοκτήτρια του Τουριστικού Γραφείου Dolphin of Skopelos και πρόεδρος της Τουριστικής προβολής του Δήμου Σκοπέλου, ανέλαβε τις μεταφορές τους και την περιήγηση τους για να γνωρίσουν τις παραλίες του νησιού και τον διάσημο πλέον στην αγγλική αγορά Άγιο Ιωάννη. Επιστρέφοντας από την ημερήσια εκδρομή θα τους προσφέρει γεύμα στον Αγνώντα.
Πρόκειται για μια σημαντική και πολλά υποσχόμενη επίσκεψη των Travel Agents της Αγγλίας που θα βοηθήσει στην προβολή και ανάπτυξη του νησιού μας, γιατί θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την Σκόπελο, από την στιγμή που όπως τονίζει η κυρία Ευσταθίου, σκοπός της επίσκεψης τους είναι να γνωρίσουν όχι μόνο τις φυσικές ομορφιές του νησιού αλλά και την ιστορία και τον πολιτισμό της Σκοπέλου.

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2m8Iq1w
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.