Βαρύ το κλίμα στην Εθνική - Λαρετζάκης: Συγγνώμη από όλους, αποτύχαμε

photo: Eurokinissi

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε πως νιώθει απογοήτευση, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

"Νιώθω απογοήτευση. Είχαμε ευκαιρίες στους 10-12 πόντους. Νιώθω απογοήτευση. Δεν έχω να πω πολλά. Τεχνικά κομμάτια δεν μπορώ να αναλύσω τώρα. Το θέλαμε και το πιστεύαμε. Τι να σου πω τώρα; Χάσαμε την πρόκριση, τέλος. Ό,τι και να πούμε τώρα, ΟΚ.

Είμαστε απογοητευμένοι. Συγγνώμη από όλους. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Είχαμε όλοι προσδοκίες. Δεν τα καταφέραμε, απλά πράγματα. Δεν ξέρω... Ήμασταν όλοι δεμένοι, ενωμένοι. Το πιστεύαμε, το δείξαμε στο ξεκίνημα. Δεν έγινε. Ήταν υψηλή η διαφορά. Δεν ξέρω τι να σου πω.

Εννοείται πως μας στοίχισε το ματς με τη Βραζιλία. Είχαμε ευκαιρία και τώρα, είχαμε ευκαιρία. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία, με το υλικό που είχαμε. Αποτύχαμε. Δεν πήγαμε στην οκτάδα, αποτύχαμε. Δεν έχω να πω για εμένα. Αύριο πάμε σπίτι μας. Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο, συγγνώμη".



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/2ZRGU68
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη