Ιωάννης Σαρακιώτης: Την Αστανά και τις Βρυξέλλες είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τις προηγούμενες ημέρες, με την ιδιότητα του μέλους της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας


Την Αστανά και τις Βρυξέλλες είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τις προηγούμενες ημέρες, με την ιδιότητα του μέλους της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας.

Στην πρωτεύουσα του Καζακστάν έλαβαν χώρα οι εργασίες της «4ης Συνάντησης Ομιλητών από Κοινοβούλια Χωρών της Ευρασίας», ενώ στις Βρυξέλλες η «Α΄ Κοινή Συνεδρίαση της ομάδας συνεργασίας της Δ.Σ.Ο. και του Διεθνούς Δικτύου Καθολικών Νομοθετών (ICLN)».

Στο περιθώριο της δεύτερης επίσκεψης συναντήθηκα με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά και τον Αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη. 


Περισσότερες πληροφορίες στο link που ακολουθεί.

sarakiotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη