Αυτόγραφο από έναν «θρύλο» με γεύση… σοκολάτα

Αυτόγραφο από έναν «θρύλο» με γεύση… σοκολάτα

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα επισκεφθούν αυτό το Σαββατοκύριακο το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Το θέαμα που υπόσχονται οι «θρύλοι» των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας στο μοναδικό αυτοκινητοδρόμιο της χώρας, ο 77χρονος Ιταλός Τζάκομο Αγκοστίνι, ο 58χρονος Αμερικανός Φρέντι Σπένσερ, ο Ιταλός Πιέρ Πάολο Μπιάνκι και ο Κάρλος Λαβάντο από τη Βενεζουέλα αλλά και από μόνη της η παρουσία αυτών των παγκόσμιων πρωταθλητών που έχουν γράψει ιστορία, αποτελεί κίνητρο για να επισκεφθεί κάποιος το Αυτοκινητοδρόμιο.

To αυτόγραφο πάνω στη… σοκολάτα που έχει το όνομα του μας έδωσε ο Φρέντι Σπένσερ

Οι διοργανωτές κάνουν και …μαθήματα μάρκετιγκ αφού ο χορηγός της εκδήλωσης που γίνεται σε διάφορα μέρη του πλανήτη είναι ένας Γάλλος  σοκολατοβιομήχανος που βρίσκεται και αυτός στις Σέρρες κι έχει δημιουργήσει σοκολάτες που έχουν τα ονόματα των παγκόσμιων πρωταθλητών ενώ στο πίσω μέρος του περιτυλίγματος αναγράφονται τα επιτεύγματα του κάθε οδηγού ο οποίος και υπογράφει το αυτόγραφο πάνω στη σοκολάτα.

Ο Φρέντι Σπένσερ δίνει τις τελευταίες οδηγίες στον γιο του πριν αυτός οδηγήσει τη μηχανή του στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2lJjEoZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη