Συνελήφθη άμεσα αλλοδαπός στη Λαμία, μετά από κλοπή σε οικία και κατάστημα ημεδαπής


Συνελήφθη άμεσα αλλοδαπός στη Λαμία, μετά από κλοπή σε οικία και κατάστημα ημεδαπής

Κατασχέθηκαν τα αφαιρέθεντα αντικείμενα, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη άμεσα σήμερα (28-09-2019) πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, ένας 36χρονος αλλοδαπός για διάπραξη κλοπής, ο οποίος όπως επιπλέον διαπιστώθηκε, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης διαμονής στη Χώρα μας.

Ειδικότερα, ο 36χρονος εισήλθε σε οικία 1ου ορόφου, από ανασφάλιστο παράθυρο, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε ένα ρολόι χειρός, το χρηματικό ποσό των (255) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα της παθούσας, ενώ ακολούθως με κλειδιά που βρήκε στην οικία, μετέβη στο ισόγειο που η ιδιοκτήτρια διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε (6) πακέτα τσιγάρων.

Περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, εντόπισαν άμεσα τον 36χρονο, πλησίον της οικίας και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (μάλλινα γάντια, κατσαβίδι κ.α.), καθώς και το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη