Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, ο οποίος προσποιούμενος τον πελάτη σε κατάστημα, αφαίρεσε από υπάλληλο αυτού, το κινητό του τηλέφωνο


Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, ο οποίος προσποιούμενος τον πελάτη σε κατάστημα, αφαίρεσε από υπάλληλο αυτού, το κινητό του τηλέφωνο

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη άμεσα χθες (27-09-2019) το μεσημέρι στη Λαμία, ένας 44χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 44χρονος εισήλθε νωρίτερα σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής και προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε κατά την αποχώρησή του από αυτό, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας υπαλλήλου του καταστήματος.

Ο 44χρονος κατόπιν επιστάμενων αναζητήσεων, εντοπίσθηκε λίγες ώρες μετά, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη