Λαμία: Χειρουργείο και τουλάχιστον δυο μήνες εκτός ο Σασί


Ολιγή ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ισμαΐλ Σασί, που την Τετάρτη (25/09) θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να χειρουργηθεί, με την επανένταξή του να υπολογίζεται τον Δεκέμβριο.

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε την Τρίτη (24/09) η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για το σαββατιάτικο (28/09, 19:30) παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Η προπόνηση περιλάμβανε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτική αμυντικής λειτουργίας.

Στο γήπεδο ήταν και ο άτυχος της σεζόν για τους Φθιωτούς, Ισμαΐλ Σασί, ωστόσο χρησιμοποιώντας πατερίτσες, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ολική ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική, την οποία υπέστη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Τυνήσιος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ο χρόνος επανένταξής του υπολογίζεται μέσα στον Δεκέμβριο.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη