Εργασιακά, κόκκινα δάνεια, ληξιπρόθεσμες οφειλές στην ατζέντα των συζητήσεων με τους θεσμούς

Εργασιακά, κόκκινα δάνεια, ληξιπρόθεσμες οφειλές στην ατζέντα των συζητήσεων με τους θεσμούς

Εργασιακά, ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου και το ακανθώδες ζήτημα των κόκκινων δανείων βρίσκονται μεταξύ άλλων στη σημερινή ατζέντα των συζητήσεων με τους θεσμούς.

Σε εξέλιξη βρίσκονται για δεύτερη ημέρα οι συζητήσεις των επικεφαλής των θεσμών με την ελληνική κυβέρνηση. Στο τραπέζι βρίσκονται θέματα υγείας, εργασιακά, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, θέματα τραπεζών καθώς και τα κόκκινα δάνεια.

Κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα των συζητήσεων υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες σύγκλιση των δύο πλευρών ως προ τη δυνατότητα επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ για το 2019.

Αρμόδια πηγή του υπ. Οικονομικών επισήμανε ότι στη χθεσινή πρώτη ημέρα των διαβουλεύσεων δεν τέθηκε το θέμα της αλλαγής στην πάγια ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία, ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο παράτασης της ρύθμισης των 120 δόσεων, άφησε μεν ανοικτό το ενδεχόμενο, τόνισε ωστόσο ότι η όποια σχετική απόφαση θα ληφθεί την τελευταία στιγμή, προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα για τον ρυθμό υποβολής των αιτήσεων στη σχετική πλατφόρμα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Ρ. Αλεξοπούλου

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2kTHtKk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη