Έκκληση της αστυνομίας για σοβαρό τροχαίο στη Δραπετσώνα

Έκκληση της αστυνομίας για σοβαρό τροχαίο στη Δραπετσώνα

Με ανακοίνωσή της η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Δραπετσώνα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την αστυνομία: Την Τετάρτη 11-09-2019 και περί ώρα 14.25΄, στην οδό Ανδρέα Μιαούλη στο ύψος του ο.α. 57 , στην περιοχή της Δραπετσώνας, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσυκλέτας .

Επειδή ερευνάται η τυχόν εμπλοκή έτερου δικύκλου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο του ως άνω τροχαίου ατυχήματος, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εν λόγω ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα 210-4139264, 210-4139270 και 210-4177700.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2UPPYDx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη