Λαμία: Δεν προχωρά του Ούμπινκ, κοιτάζει και γκολκίπερ


Ο Ολλανδός μέσος, Ντέσλεϊ Ούμπινκ, βρέθηκε στη Λαμία, αλλά ένα πρόβλημα στα ιατρικά ανάγκασε τους Φθιώτες να κάνουν πίσω. Θα κινηθούν και για γκολκίπερ οι κυανόλευκοι.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης (3/9) για τις προχωρημένες επαφές της Λαμίας με τον Ντέσλεϊ Ούμπινκ. Ο 26χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός βρέθηκε, μάλιστα, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για τις υπογραφές.

Οι ιατρικές εξετάσεις ανέσυραν ένα πρόβλημα και ανάγκασε τους κυανόλευκους να μη ρισκάρουν. Έτσι η μετακίνηση του Ούμπινκ οριστικά δεν θα προχωρήσει για τη Λαμία. Σε κάθε περίπτωση έχουν έτοιμες εναλλακτικές και εντός της Πέμπτης (5/9) ή της Παρασκευής (6/9) αναμένεται ν' ανακοινώσουν παίκτη.

Ενδεχομένως δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη. Κοιτάζουν και για γκολκίπερ στη Φθιώτιδα. Υπάρχει βέβαια εμπιστοσύνη στον Μάρκο Βελλίδη, αλλά θέλουν κι έναν άλλον τερματοφύλακα για να υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη