Ο Κώστας Καζαμιάκης συζητά με τον ποιητή Γιώργο Γιώτη…


Με ποίηση ανοίγει το νέο κύκλο παρουσιάσεων και συζητήσεων στον Ιανό, ο Κώστας Καζαμιάκης. Καλεσμένος ο ποιητής Γιώργος Γιώτης ο οποίος παρουσιάζει την τελευταία του ποιητική συλλογή «Συγκλίνοντες άνεμοι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Στιγμή.
Η συνάντηση ανήκει στον κύκλο των συζητήσεων του Κώστα Καζαμιάκη «Περί Ωραίου», μια συνήθεια που ομορφαίνει πολλά απογεύματα μας – ενίοτε και πρωινά – στο café του Ιανού. Το ραντεβού μας, λοιπόν, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
Σχολιάζει και παρεμβαίνει μουσικά στο πιάνο ο Θανάσης Δρίτσας καρδιολόγος-αν. διευθυντής. στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο-συνθέτης-συγγραφέας
Σχολιάζει και παρεμβαίνει μουσικά στο πιάνο ο Θανάσης Δρίτσας καρδιολόγος-αν. διευθ. στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο-συνθέτης-συγγραφέας.  
Ο Γιώργος Γώτης γεννημένος στην Ανδραβίδα της Ηλείας το 1956, οδοντίατρος το επάγγελμα, έχει κατορθώσει να διαμορφώσει τη δική του ιδιότυπη φωνή, λυρική, μελαγχολική και παράλληλα ρομαντική και στοχαστική. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές «Συγκλίνοντες άνεμοι» (εκδ. Στιγμή, 2018), «Στοιχειώδη σώματα» (εκδ. Στιγμή, 2015), «More Veneto« (εκδ. Στιγμή, 2013), «Δίχως χάρτη» (εκδ. Στιγμή, 2011), «Χρονογραφία» (εκδ. Στιγμή, 2007), «Κρυμμένη εικόνα» (εκδ. Στιγμή, 1999), «Φυσική ιστορία» (εκδ. Στιγμή, 1991). Η «Χρονογραφία» τιμήθηκε με το βραβείο ποίησης του περιοδικού «Διαβάζω», το 2008. Το 2016 τιμήθηκε με το Βραβείο Ιδρύματος Κώστα και Ελένη Ουράνη Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου του.
  • Από το 2015 που ξεκίνησε ο κύκλος συζητήσεων «Από το Αμπέλι στο Θέατρο», ο Κώστας Καζαμιάκης έχει συνομιλήσει με πλήθος εικαστικών καλλιτεχνών, φιλοσόφους, συγγραφείς, αρχαιολόγους καθώς και ανθρώπους του θεάματος στο Cafe του ΙΑΝΟΥ. Σε συνέχεια αυτών των επιτυχημένων κύκλων, το Σεπτέμβριο 2018 ξεκινά ο νέος κύκλος παρουσιάσεων με τίτλο: «Περί Ωραίου. Συζητήσεις για την Τέχνη, τη Λογοτεχνία, τη Φιλοσοφία, την Αρχαιογνωσία».
Event Information
Ianos Αίθουσα Τέχνης, Σταδίου 24, Αθήνα
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα
Ώρες Λειτουργίας του Ιανού : Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-21.00 Σάββατο: 09.00 – 18.00 Είσοδος ελεύθερη
Link Εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/peri-wraiou-kostas-kazamiakis-giwrgos-gwtis-2019-ekd.htmlΠληροφορίες: 210-3217917, www.ianos.gr
The post Ο Κώστας Καζαμιάκης συζητά με τον ποιητή Γιώργο Γιώτη… appeared first on Art22.


from Art22 https://ift.tt/2UyZgnl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη