Καταγγέλλουν τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης για την απεργία

Καταγγέλλουν τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης για την απεργία

Την αντίδραση των γραμματειών του ΠΑΜΕ Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, προκάλεσε η απόφαση των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης για προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης στις 25 Σεπτεμβρίου και όχι στις 24 όπως έχει αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ και δευτεροβάθμιες οργανώσεις της χώρας.
Σε ανακοίνωσή τους, κάνουν λόγο για πρωτοφανή ενέργεια χτυπήματος του ενιαίου πανελλαδικού απεργιακού μετώπου, που στόχο έχει να μπερδέψει τους εργαζόμενους και να υπονομεύσει την εργατική λαϊκή αγανάκτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
'Καλούμε τα ΔΣ των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης να μην γίνουν συνένοχοι στο «προμελετημένο έγκλημα» για την υπονόμευση του απεργιακού μετώπου και να επιβάλλουν αποφάσεις για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη μαζί με τα υπόλοιπα Εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες της χώρας. Καλούμε τα σωματεία, τους συνδικαλιστές και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρόν στις συνεδριάσεις των ΔΣ των Εργατικών Κέντρων και να απαιτήσουν από τις Διοικήσεις να μην τολμήσουν να διασπάσουν το απεργιακό μέτωπο', επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/30sSC3m
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.