Εγγραφές στο κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας

Εγγραφές στο κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας
Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας το όποιο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γονέων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανταποκρινόμενο στην αγωνία των γονέων της πόλης οι οποίοι δυσκολεύονται και φέτος να αντιμετωπίσουν το κόστος της φροντιστηριακής δαπάνης, θα επαναλειτουργήσει για ένατη συνεχή χρονιά και απευθύνεται στους μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου (εκτός Σαββάτου) και ώρες 11.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00 στο χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (οδός Περικλεούς 2 3ος όροφος). Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη φοίτηση των μαθητών είναι τα παρακάτω:

α) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας μαθητή/τριας

β) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας γονέα

γ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας

δ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο π.χ. κάρτα ανεργίας γονέα , κοινωνικό μέρισμα , μονογονεϊκή οικογένεια, κ.τ.λ. γίνεται δεκτό ως επιπλέον κριτήριο συμμετοχής. Τηλέφωνα επικοινωνίας:

ΕΛΕΝΑ ΜΥΤΗΛΕΚΑ 6975978717, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ 6974745261.



via Ειδήσεις | Live News https://ift.tt/34F4kLu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη