Κομοτηνή: Εθιμοτυπικές συναντήσεις του Δημάρχου

Κομοτηνή: Εθιμοτυπικές συναντήσεις του Δημάρχου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας στον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης, αναφορικά με τα κενά των οργανικών θέσεων, τις αυξημένες απαιτήσεις αστυνόμευσης, το μεταναστευτικό, τη λειτουργία μεθοριακού σημείου διαβατηρικού ελέγχου Νυμφαίας, τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, το τμήμα μεταγωγών-δικαστηρίων, το τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και πολλά άλλα.
Μετά από ενδελεχή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ο Δήμαρχος Κομοτηνής διαβεβαίωσε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης ότι ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής θα βρίσκεται διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των Αστυνομικών, που υπηρετούν στον τόπο μας. Δεσμεύτηκε δε, ότι θα καταβάλλει το μέγιστο των δυνάμεών του, προκειμένου να συμβάλλει κι αυτός στην επίλυση των ζητημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο τους. Επίσης, τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή.

Τα θέματα των ΑμεΑ στο τραπέζι του Δημάρχου
Tην εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με ειδικές Ανάγκες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης.
Στη συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Κομοτηνής, να τον συγχαρούν για την εκλογή του και να του θέσουν μια σειρά από θέματα, που αφορούν τα Άτομα με Ειδικές ανάγκες και αναφέρονται στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, στη βελτίωση της προσβασιμότητας των δημόσιων χώρων στον Δήμο Κομοτηνής, καθώς και σε γενικότερου ενδιαφέροντος θέματα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Ιωάννης Γκαράνης, επαναβεβαίωσε στα μέλη της αντιπροσωπίας την αταλάντευτη βούληση του ίδιου προσωπικά, αλλά και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, για τη συνέχιση της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας με το κίνημα των ΑΜΕΑ στην περιοχή μας. Τόνισε δε, ότι για την επόμενη τετραετία κύρια στόχευση του Δήμου Κομοτηνής είναι η διαρκής ανάπτυξη καλών πρακτικών και δράσεων επ' ωφελεία των συμπολιτών μας με Ειδικές Ανάγκες.

Συζήτηση με την Πρέσβειρα της Σουηδίας
Την εθιμοτυπική επίσκεψη της Πρέσβειρας της Σουηδίας στην Αθήνα, κ. Charlotte Sammelin δέχτηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Κομοτηνής ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα που αναφέρονται στις δυνατότητες διμερούς συνεργασίας σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.
Η Πρέσβειρα έκανε εκτενή αναφορά σε μια σειρά καλών πρακτικών που ακολουθούνται και εφαρμόζονται στη χώρα της, όσον αφορά «την έξυπνη πόλη», τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, επ' ωφελεία των πολιτών. Ακόμη, αναφέρθηκε στην προοπτική διμερών πολιτιστικών επαφών και ανταλλαγών.
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής υπογράμμισε κι αυτός με τη σειρά του την ανάγκη σφυρηλάτησης σχέσεων φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εξέφρασε δε, ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, την πρόθεση του Δήμου Κομοτηνής να εδραιώσει μια διαρκή επαφή και μια αγαστή συνεργασία σε αυτοδιοικητικό επίπεδο με τη χώρα της Σουηδίας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2lsvbsH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη