Καρδίτσα: Στους δρόμους με τα τρακτέρ οι αγρότες

Καρδίτσα: Στους δρόμους με τα τρακτέρ οι αγρότες

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες της Καρδίτσας. Έβγαλαν τα τρακτέρ στους δρόμους και συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία.

 Απηύθυναν κάλεσμα στους αγρότες «να αντιδράσουν άμεσα και να συσπειρωθούν στον αγώνα για την διαφύλαξη των κόπων τους που χάνονται» και αναφέρθηκαν κυρίως στις χαμηλές τιμές του βαμβακιού, μια εξέλιξη, όπως υπογράμμισαν ότι περιορίζει δραματικά τα έσοδά τους.

Ο αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (Ε.Ο.Α.Σ.Κ.) Σωτήρης Γιαννακός, αναφερόμενος στο διεκδικητικό πλαίσιο για το βαμβάκι μίλησε για κατώτατες εγγυημένες τιμές με βάση το κόστος, άμεση πληρωμή στην πώληση του προϊόντος, σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Σημείωσε δε ότι απαιτείται αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος που οφείλεται σε μείωση των τιμών και σε ζημιές στην παραγωγή.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2mr61dT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη