Γιάννης Στρωματιάς: Παραμένω ενεργός στα πλαίσια του συνδυασμού μας, με καλόπιστη αλλά και κριτική διάθεση


Σχετικά με την μεσημεριανή συνέντευξη του επικεφαλής του συνδυασμού μας "ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ" Παν. Στασινού στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΛΑΜΙΑ Fm1stereo", που αφορούσε την χάραξη πολιτικής κατά την νέα Δημοτική περίοδο από τον συνδυασμό μας και την ομόφωνη, όπως ελέχθη, απόφαση για την δυνατότητα συνεργασίας με την πλειοψηφούσα Δημοτική Παράταξη, για την αποφυγή παρανοήσεων διευκρινίζω ότι κατά την συζήτηση που έλαβε χώρα με δημοκρατικό τρόπο διατύπωσα επιφυλάξεις για την προοπτική αυτή, προτείνοντας εναλλακτική πρόταση, και γιαυτό κατά την λήψη της απόφασης δεν τοποθετήθηκα θετικά. 

Συνεπώς η απόφαση αυτή ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων και όχι ομόφωνα. 

Είναι αυτονόητο ότι, όπως επισήμανα και στην συζήτηση, παραμένω ενεργός στα πλαίσια του συνδυασμού μας, με καλόπιστη αλλά και κριτική διάθεση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ 

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ Α' ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ"


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη