Γ.Κατρούγκαλος μέσος Έλληνας θέλει την διερεύνηση της υπόθεσης

Γ.Κατρούγκαλος: «Ο μέσος Έλληνας θέλει την διερεύνηση της υπόθεσης Novartis» (audio)

«Θα το δείξει η Δικαιοσύνη» απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα, εάν στην υπόθεση NOVARTIS κάποιοι λειτουργοί της δικαιοσύνης βιάστηκαν.

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε στο Πρώτο πρόγραμμα και στην εκπομπή «ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου και τόνισε ότι « ο μέσος Έλληνας θέλει την διερεύνηση της υπόθεσης, από τη στιγμή που υπήρξαν ενδείξεις, ότι αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε οπωσδήποτε να διερευνηθούν άρα δεν αισθάνομαι ηθικά ( όχι μόνο νομικά )  κανένα πρόβλημα για τη διαδικασία » ανέφερε.

Αναφερόμενος στο θέμα της ψήφου των ομογενών ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει τη δίκη του πρόταση, «το ζήτημα είναι πως θα δώσεις λόγο στους ομογενείς και ταυτόχρονα το εκλογικό Σώμα να εκφράζεται καθαρά». Και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ « θα μπορούσε να εκλέγεται βουλευτής από συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού, ως ο εκπρόσωπός τους στην ελληνική Βουλή».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2AG0rbu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη