Με μεγάλη επιτυχία οι σκακιστικοί αγώνες στη Λαμία


Την Κυριακή  22/9/2019 κάτω από το βλέμμα του Αθανάσιου  Διάκου, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι σκακιστικοί αγώνες ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ (ένας εναντίων όλων) με την συμμετοχή 30 σκακιστών όλων των ηλικιών.   Ο υποψήφιος μαίτρ, αθλητής του Σ.Ο. Λαμίας και αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτη Στασινός με βοηθό, τον βετεράνο αθλητή και πρόεδρο του Σ.Ο.Λαμίας  κ. Αντώνη Κέππα έκαναν  27 νίκες,  2 ισοπαλίες και μία ήττα.

«Η Λαμία παίζει σκάκι» και σας περιμένουμε στην αίθουσα του  σκακιστικού ομίλου, Μακροπούλου 93 στην Λαμία, για να σας ξεναγήσουμε στα σκακιστικά μονοπάτια της σκέψης και της δημιουργίας.

Επόμενα σκακιστικά ραντεβού η «γιορτή σκακιού» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο 12ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας όπου μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, των νομών Φθιώτιδας - Ευρυτανίας, και τον Νοέμβριο, οι αγώνες των σκακιστικών ομάδων για το «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2019-2020» που διοργανώνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας – Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη