'Αγιο είχε ο Δημήτρης Μάρδας - Τράκαρε στη Θεσσαλονίκη

'Αγιο είχε ο Δημήτρης Μάρδας - Τράκαρε στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές είχε το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

 

 

 Το τροχαίο προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook, καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

ΜΑΡΔΑΣ

Οδηγώντας στην περιφερειακή οδό το αυτοκίνητο Mini Cooper – αντίκα, που κατέχει εδώ και 38 χρόνια, ο κ. Μάρδας άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας όταν διαπίστωσε κάποια βλάβη, και χτυπήθηκε στο πίσω αριστερό μέρος του οχήματος από φορτηγό που ακολουθούσε.

«Μετά από 38 χρόνια το πρώτο μας ατύχημα με το Mini…», έγραψε ο ίδιος στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτηση από τη σχετική φωτογραφία.

mardas

Ο καθηγητής του ΑΠΘ, που έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα, καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους, διαβεβαιώνοντας πως όλοι είναι καλά και πως το ατύχημα άφησε μόνο υλικές ζημιές.

 



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2nvA98G
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη