Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για δηλώσεις Κεφαλλογιάννη για ΒΟΑΚ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για δηλώσεις Κεφαλλογιάννη για ΒΟΑΚ

Εκφράζουμε την απορία μας για την τοποθέτηση του (Κρητικού) υφυπουργού Μεταφορών της ΝΔ ότι το θέμα των διοδίων στον μελλοντικό ΒΟΑΚ δεν πρέπει να είναι ταμπού, αλλά να το προσεγγίσουμε «με διαφορετικό πνεύμα»,τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.
Είναι, άραγε, η δήλωση αυτή ένα ακόμα δείγμα της άγνοιας και της προχειρότητας και με την οποία το σύνολο των στελεχών της συντηρητικής παράταξης, μηδέ του Αρχηγού της εξαιρουμένου, προσεγγίζει το θέμα της κατασκευής ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου στο νησί;
Ή μήπως προλειαίνει το έδαφος;
Την πρώτη εκδοχή δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε!
Τη δεύτερη θα θέλαμε ειλικρινά να μην ισχύει διότι μόνο νέες περιπέτειες και καθυστερήσεις μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα.
Η ΝΔ πρέπει επιτέλους να το πάρει απόφαση ότι παρέλαβε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για το νέο ΒΟΑΚ, ότι έχουν τρέξει ήδη δύο διαγωνισμοί που ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση τους και ότι έχουν δρομολογηθεί με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τα μετέπειτα βήματα. Και να μην κρύβεται πίσω από άθλια μισόλογα και συκοφαντίες ότι, δήθεν, παρέλαβε «σκίτσα».
Η κυβερνητική παράταξη συνολικά αναλαμβάνει τεράστια ευθύνη εάν βάλει το μεγάλο αυτό έργο σε νέες και απρόβλεπτες περιπέτειες. Ο Κρητικός Λαός δεν θα της το συγχωρήσει!

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2NjIhVn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη