Σ. Καρίκης: Ξεκινά μια νέα ημέρα για τη Ρόδο

Σ. Καρίκης: Ξεκινά μια νέα ημέρα για τη Ρόδο

Αισιόδοξος ότι ξεκινά μια νέα μέρα για τη Ρόδο εμφανίστηκε χθες ο Στράτος Καρίκης, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος και την ανάληψη από τον ίδιο της αντιδημαρχίας παιδείας, προσχολικών κέντρων, οικολογίας, ισότητας και μετανάστευσης.
«Και μόνο από την εφαρμογή ενός μεγάλου μέρους του προγράμματος μας, θα αλλάξουν τα δεδομένα για τη Ρόδο. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω καλό κλίμα και καλές προοπτικές. Θα συμβάλλω σ' αυτό με όλες μου τις δυνάμεις από τον τομέα παιδείας που επέλεξα σε συνεννόηση με τον δήμαρχο και την οικονομική επιτροπή» είπε ο Στράτος Καρίκης.
Ερωτηθείς αν είχε συμφωνήσει με τον Αντώνη Καμπουράκη για τις αρμοδιότητες που ανέλαβε τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της παράταξης του, απάντησε πως είχε γίνει συμφωνία μόνο ως προς το δικό του χαρτοφυλάκιο και πως ο ίδιος δεν επιθυμούσε να του ανατεθεί κάποιος από τους «παραδοσιακούς» τομείς ευθύνης.
Για τους συμβούλους του είπε πως συζήτησε με το δήμαρχο, αλλά ο τελευταίος διατήρησε το δικαίωμα της διαφορετικής επιλογής.
«Οι συνεργάτες μου εκλέγονται οι περισσότεροι για πρώτη φορά και έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνάμεις τους και τη θέληση τους να προσφέρουν στο νησί» κατέληξε.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34SjEoh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη