Λέσβος: Πληροφορίες για νεκρούς από φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας

Λέσβος: Πληροφορίες για νεκρούς από φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας

Δραματικές καταστάσεις στη Μόρια Μυτιλήνης, με επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και προσφύγων στον καταυλισμό, κι ενώ υπάρχουν πληροφορίες για δύο θύματα από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε κοντέινερ, και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε άλλα τρία διώροφα τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.

Ήδη, στο νησί μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις προς ενίσχυση καθώς επίσης και ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, υπήρξαν δύο πυρκαγιές, η πρώτη στις 16:45 περίπου σε απόσταση 400 περίπου μέτρων εξωτερικά του Κέντρου, την οποία έσβησαν οι  πυροσβεστικές δυνάμεις και η δεύτερη 20 περίπου λεπτά αργότερα εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης, για την κατάσβεση της οποίας συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών.

«Υπάρχουν πληροφορίες αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής εξακριβωθεί αν υπάρχουν θύματα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Αιγαίου Μ. Τζινέλλη, από τις αναθυμιάσεις της πυρκαγιάς έχασαν τη ζωή τους 2 άνθρωποι, μια μάνα με το παιδί της.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορταζ ΕΡΤ Αιγαίου Μ. Τζινελλη

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mHjj6P
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη