Πικετοφορία από την Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας για τις βάσεις

Πικετοφορία από την Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας για τις βάσεις

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην πικετοφορία σήμερα στις 19.00 στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας με αίτημα να μην ανανεωθεί, αλλά να καταγγελθεί η Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις.

Η ανακοίνωση:
Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, Νέες και νέοι,
Όλοι στο δρόμο του αγώνα! Να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια στην ΕλληνοΑμερικανική Συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις και τα πυρηνικά, που ετοιμάζεται να υπογράψει και να ενισχύσει η κυβέρνηση της ΝΔ, στο πλαίσιο του «Στρατηγικού Διαλόγου» με τις ΗΠΑ, πατώντας στο έδαφος που έστρωσε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Να αναπτύξουμε, να κλιμακώσουμε την πάλη μας και να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο, που έρχεται στην Αθήνα αρχές Οκτώβρη.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ KAI ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
• Να καταγγελθεί η Ελληνο-Αμερικάνικη "Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας".

• Να κλείσει η βάση της Σούδας και οι άλλες ΑμερικανοΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις.
• Καμία συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.
• Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας καλεί τους Λαρισαίους να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας και να συμμετάσχουμε στην πικετοφορία που καλεί η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., μπροστά στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο, με αίτημα «Να μην ανανεωθεί η συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ, για τις στρατιωτικές βάσεις».
Xρέος όλων των αντιπολεμικών και αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων, είναι η κοινή δράση για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί και αντεπιτεθεί το κίνημα και να σταθεί στο ύψος τωνπεριστάσεων.
Η επικείμενη επίσκεψη Πομπέο στοχεύει στην ανανέωση κι επέκταση της "Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας" μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα θα είναι νέες Αμερικανο -Νατοϊκές βάσεις στη χώρα που θα την οδηγούν σε ακόμη πιο βαθιά πρόσδεση στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς.Όλοι στον δρόμο του αγώνα! Να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια στην Ελληνο-Αμερικανική Συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις και τα πυρηνικά, που ετοιμάζεται να υπογράψει και να επεκτείνει η κυβέρνηση της ΝΔ, στο πλαίσιο του «Στρατηγικού Διαλόγου» με τις ΗΠΑ, πατώντας στο έδαφος που έστρωσε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.Να αναπτύξουμε, να κλιμακώσουμε την πάλη μας και να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο, που έρχεται στην Αθήνα αρχές Οκτώβρη.
Ο Πομπέο είναι ανεπιθύμητος!
-Να κλείσουν οι Αμερικανο -Νατοϊκές βάσεις του θανάτου . ΟΧΙστα πυρηνικά.
-Να μην ανανεωθείαλλά να καταγγελθεί η «Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ»
-Να φύγουν τώρα τα Αμερικάνικα DRONES από την 110 Π.Μ. της Λάρισας και να μη γίνουν η οι νέες βάσεις των ΗΠΑ στη Λάρισα , Στεφανοβίκειο και Αλεξανδρούπολη .
-Καμιά συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.
-Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2nO6WG6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.