Δυτική Μακεδονία: Λαμπαδηφορία

Δυτική Μακεδονία: Λαμπαδηφορία

Κοζάνη: Λαμπαδηφορία Δωρεάς Ζωής

Το Τρίτο Σάββατο του Σεπτέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δωρητών Μυελού των Οστών και στην κεντρική πλατεία από 18:00 το απόγευμα θα γίνεται ενημέρωση και λήψη δείγματος. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 20:15 η  φλόγα της ζωής, η φλόγα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης « Γέφυρα Ζωής»  αφού διατρέξει την πόλη θα ανάψει το βωμό  στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης ελπίζοντας να φέρει ακόμα περισσότερους  στους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών.

 

Καστοριά: Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Στη 17η Πανελλήνια λαμπαδηδρομία, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, συμμετέχει και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30 στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας Καστοριάς.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32ScZZl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη