Ο Eric Burdon στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ο Eric Burdon στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ο Eric Burdon έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μια μοναδική συναυλία την  Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. "It's my Life! Live at the Acropolis".

 

Ο ίδιος θεωρεί πολύ ιδιαίτερη αυτή τη συγκεκριμένη βραδιά. Όπως δήλωσε πριν λίγες μέρες: «Σήμερα κοιτάζω από μακριά με δέος το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και την Ακρόπολη. Πλησιάζουν οι μέρες που θα στέκομαι εκεί μπροστά σας, παίζοντας μουσική με το συγκρότημά μου και θα αγγίζω αυτά τα ιερά εδάφη. Αυτή η παράσταση θα είναι μία μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία, μια ιστορική για μένα μέρα. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το βράδυ εκείνο».


Ο Eric Burdon με το συγκρότημά του (ERIC BURDON & The Animals) θα παίξουν όλα τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της πολύχρονης καριέρας του, καθώς και κάποια που ζήτησαν, ειδικά για τη βραδιά, οι Έλληνες φίλοι του. Ανάμεσά τους τα: «The House Of The Rising Sun», «It's My Life», «Don't Let Me Be Misunderstood», «We Gotta Get Οut Οf This Place», «When I Was Young» και πολλά ακόμη.
Θα είναι η τελευταία του συναυλία στην Ελλάδα, και ταυτόχρονα η πρώτη στάση της αποχαιρετιστήριας Ευρωπαϊκής περιοδείας του, "It's my Life!" που θα καταλήξει στο Παρισινό L'Olympia.
Εισιτήρια προπωλούνται από την ticketmaster.gr (τηλ: 210 8938 112), τα Εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, στη Στοά Πεσμαζόγλου)

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στις 20:00

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34VGZ8t
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη