Τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων τις τιμές και τις ώρες ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η ανακοίνωση:

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ – Ατρόμητος (21/09, 19:30) για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 19:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 2 & 4 με αξία 10€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό(φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/30ulx7p
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.