Καλαμάτα: Συγκρότηση Διαπαραταξιακού Συμβουλίου.

Καλαμάτα: Συγκρότηση Διαπαραταξιακού Συμβουλίου.

Τη συγκρότηση Διαπαραταξιακού Συμβουλίου, που θα εξετάζει τα σοβαρά ζητήματα του Δήμου Καλαμάτας, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας προχθές στους δημοσιογράφους.
Όπως είπε, «ανεξάρτητα από τις αλλαγές που έχει επιφέρει η απλή αναλογική στην Αυτοδιοίκηση και τις τροποποιήσεις που έγιναν με το νόμο για την καλύτερη διακυβέρνηση Δήμων και Περιφερειών, ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι η συνεργασία και η συνεννόηση. Σ' αυτό το πλαίσιο, λοιπόν η Δημοτική Αρχή αποφάσισε τη συγκρότηση ενός Διαπαραταξιακού Συμβουλίου, που θα αποτελείται από τους επικεφαλής των συνδυασμών και εξειδικευμένους υπηρεσιακούς. Ως στόχο θα έχει να συζητά τα μεγάλα, τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν στο Δήμο μας, όπως το στρατόπεδο, ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος, η Έξυπνη Πόλη και οτιδήποτε άλλο απαιτείται, για να χαράξουμε την αναπτυξιακή πολιτική για το Δήμο μας.
Μέσα, λοιπόν, από αυτή την ομάδα θα προκύψουν και ομάδες εργασίας, οι οποίες θα αναλάβουν συγκεκριμένα και σοβαρά ζητήματα, με σκοπό να επιλυθούν για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου, όπως οι πολεοδομικές μελέτες, η κινητικότητα, το παράκτιο μέτωπο κ.λπ.».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/30cf19h
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.