Μυστήριο με το βίντεο καταδίωξης του Λιμενικού στο Αιγαίο - Γιατί «κατέβηκε» από το διαδίκτυο

Μυστήριο με το βίντεο καταδίωξης του Λιμενικού στο Αιγαίο - Γιατί «κατέβηκε» από το διαδίκτυο

Το συγκλονιστικό βίντεο του Λιμενικού με την καταδίωξη Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών ξαφνικά σήμερα «κατέβηκε» από το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά ερωτήματα. 

Μυστήριο παραμένει το «μαύρο» που έπεσε σήμερα στο βίντεο του Λιμενικού Σώματος με την καταδίωξη των ναρκέμπορων στο Αιγαίο. 

Από νωρίς το πρωί το βίντεο έχει μπλοκαριστεί και οποίος μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του Λιμενικού Σώματος προσπαθεί να δει το υλικό διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αναγράφεται ότι «αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από τον κάτοχο. ABC News Albania ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων».

190214194442 gripi isa

Και εδώ αρχίζει το μυστήριο καθώς όπως λένε οι πληροφορίες το βίντεο έχει τραβηχτεί με κάμερα από το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.

Έτσι το Λιμενικό ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, από το να έγινε κάποιο τεχνικό λάθος μέχρι και την ακραία περίπτωση να έχουν χτυπηθεί από χάκερ προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία και να γίνεται η αναπαραγωγή του βίντεο.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2nM2g3H
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη